Conversa “Ecopacifisme: pau entre espècies i amb l’entorn” amb José Luis Gordillo i Cooperativa La Raposa al cicle ArgumentaBcn

  11 maig, 2023
 Lloc: CC El Sortidor
 Organitza: Centres Cívics Barcelona
 Tipus d'esdeveniment:

El 20 d’abril, es dóna el tret de sortida a la quarta edició del cicle de converses ArgumentaBCN, de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Fins al 8 de juny, vint-i-cinc noms destacats en l’àmbit de la filosofia, la història, el dret o l’antropologia debatran al voltant de la pau, la violència i els conflictes.

El cicle tractarà enguany la construcció de la pau, com a mesura per evitar que els conflictes esclatin en violència. Des de la violència física o les guerres, fins a les violències estructurals o simbòliques, que són expressions de les desigualtats.

Com ens relacionem amb el medi ambient i amb altres animals ens fa caminar cap a la pau? José Luis Goridllo, membre del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, doctor en dret i professor titular de filosofia del dret a la UB, i la Cooperativa La Raposa; en reflexionaran en la conversa sota el títol “Ecopacifisme: pau entre espècies i amb l’entorn” que tindrà lloc el dijous 11 de maig, a les 19.00 hores, al CC El Sortidor. La conversa comptarà amb la moderació de la periodista Marta Ballesta.

Les activitats són gratuïtes i cal reservar entrada. Per a més informació, consulteu el programa (PDF) i accediu al web dels Centre Cívics de l’Ajuntament.