Conversa “Què és la pau?” amb Gabriela Serra i Jordi Mir al cicle ArgumentaBcn al CC Navas

  31 maig, 2023
 Lloc: CC Navas
 Organitza: Centres Cívics Barcelona
 Tipus d'esdeveniment:

El 20 d’abril, es dóna el tret de sortida a la quarta edició del cicle de converses ArgumentaBCN, de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Fins al 8 de juny, vint-i-cinc noms destacats en l’àmbit de la filosofia, la història, el dret o l’antropologia debatran al voltant de la pau, la violència i els conflictes.

El cicle tractarà enguany la construcció de la pau, com a mesura per evitar que els conflictes esclatin en violència. Des de la violència física o les guerres, fins a les violències estructurals o simbòliques, que són expressions de les desigualtats.

Quins significats té avui en dia la pau en un context de més bel·licisme en el món occidental? Gabriela Serra, membre del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, mestra i activista social, i Jordi Mir, professor de filosofia moral i política a la UPF; en reflexionaran en la conversa sota el títol “Què és la pau?” que tindrà lloc el dijous 4 de maig, a les 19.00 hores, al Centre Cultural Torre Llobeta; el 16 de maig, a la mateixa hora, al CC Casa Golferichs; el 31 de maig al CC Navas i el 8 de juny al CC El Sortidor. La conversa comptarà amb la moderació del periodista João França.

Les activitats són gratuïtes i cal reservar entrada. Per a més informació, consulteu el programa (PDF) i accediu al web dels Centre Cívics de l’Ajuntament.