Conversa amb motiu del primer aniversari de l’entrada en vigor del TPAN

  21 gener, 2022
 Lloc: Zoom
 Organitza: WILPF España
 Tipus d'esdeveniment:

Aviat es complirà un any des de l’entrada en vigor el 22 de gener de 2021 del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears – TPAN (TPNW en les sigles en anglès). Aquest fet històric ha suposat un gran èxit de les persones, entitats i organitzacions que com a WILPF formem part de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN), guanyadora del premi Nobel de la Pau 2017. La bona notícia és que, després de l’entrada en vigor del TPAN les armes nuclears han estat declarades ARMES IL·LEGALS.
Per a les entitats que treballem per una cultura de pau, els drets humans, els drets del planeta Terra, els drets de les dones i les nenes, el desarmament total i universal, la justícia, la investigació i l’educació per a la pau, la memòria, el diàleg, els valors universalistes, la cooperació, el multilateralisme… l’entrada en vigor del TPAN ofereix una oportunitat extraordinària per impulsar una pau desarmada.

L’Estat espanyol encara no s’ha adherit al Tractat malgrat que el TPAN compta amb el suport majoritari de la població espanyola i mundial. Per avançar en aquest camí, WILPF Espanya i altres organitzacions estem impulsant diverses iniciatives a través de la Campanya #10RazonesFirmaTPAN.

Para hablar de todo ello el próximo viernes 21 de enero a las 17:30h WILPF España (Liga internacional de Mujeres por la Paz y la Libertad) organiza una conversación abierta vía Zoom con:

Per parlar de tot això el proper divendres 21 de gener a les 17:30h WILPF España (Liga internacional de Mujeres por la Paz y la Libertad) organiza una conversa oberta via Zoom amb:

Carmen Magallón Portolés, presidenta d’honor de WILPF, experta en las interrelacions de gènere i cultura de pau
Tica Font Gregori, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, membre de WILPF, experta en desarmament i seguretat
Amelia Bella Rando, coordinadora de WILPF Aragón

Presenta:
Laura Alonso Cano, presidenta i coordinadora de la Campanya #10RazonesFirmaTPAN

Per participar en l’acte cal registrar-se previamente en aquest enllaç.