Curs “Ciutadania per la Pau” a Xàtiva amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau

  18 octubre, 2022
 Lloc: Seu del CEFIRE de Xàtiva (Av. Juan Francés, 1)
 Organitza: Fons Valencià per la Solidaritat
 Tipus d'esdeveniment:

El Fons Valencià per la Solidaritat està desenvolupant un projecte d’educació per al desenvolupament, anomenat “València per la Pau”, sent l’objectiu d’aquest projecte acostar l’ODS número 16 (Pau, Justícia i Institucions Sòlides) a la població de diferents municipis valencians, conscienciant al voltant de la construcció de societats pacífiques, justes i amb institucions democràtiques que respecten les llibertats i els drets humans.

En el marc del projecte d’educació per al desenvolupament “València per la Pau”, cofinançat per la Diputació de València, el Fons Valencià i el CEFIRE de Xàtiva ofereixen el curs “Ciutadania per la Pau” amb la finalitat de millorar els coneixements al voltant de la cultura de pau i descobrir eines de canvi per a executar en poblacions i centres educatius. És per tant que el curs formatiu està destinat a personal tècnic i polític d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, així com a personal docent.

El curs “Ciutadania per la Pau” -el qual té un còmput global de 10 hores, és gratuït i compta amb places limitades- es desenvoluparà els dies 18, 19 i 20 d’octubre a la seu del CEFIRE de Xàtiva (Av. Juan Francés, 1), en horari de 17.30 h a 20.00 h.

Les persones polítiques i tècniques d’ajuntaments i mancomunitats interessades a participar en el curs formatiu han de realitzar una inscripció prèvia enviant un missatge al correu electrònic oficina@fonsvalencia.org indicant el nom del curs, així com DNI, nom, cognoms, càrrec, ajuntament o mancomunitat de procedència, número de telèfon mòbil i adreça electrònica. Per la seua banda, les persones docents han de realitzar la inscripció mitjançant la plataforma del CEFIRE.

L’investigador i tècnic del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Quique Sánchez, i l’investigador i coordinador del Centre Delàs, Jordi Calvo, oferiran algunes de les sessions del Curs, com ara la que repassarà els “Conceptes bàsics de la Cultura de Pau” o la “Transversalitat de la Cultura de Pau al currículum”.

Tota la informació aquí: https://fonsvalencia.org/el-fons-valencia-per-la-solidaritat-programa-un-curs-per-a-formar-en-cultura-de-pau-a-professorat-i-personal-politic-i-tecnic-dajuntaments-i-mancomunitats-de-la-comunitat-valenciana%ef%bf%bc/