Debat “Palestina, Ucraïna i la militarització d’Europa” amb Tica Font, Olga Rodríguez, Joan Roura i Arantxa Tirado a la Fira Literal

  25 maig, 2024
 Lloc: Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats (C/ de Sant Adrià, 20, Sant Andreu, Barcelona)
 Organitza: Fira Literal
 Tipus d'esdeveniment:

“En un context d’escalada militar i de tensions internacionals, ens fixarem en els casos de Palestina i Ucraïna com a referències clau per entendre la creixent bel·ligerància dels governs. De quina manera s’entomen les xifres de víctimes, en cada cas? Quins són els objectius de la militarització actual dels estats? Quins interessos oculten? Quin paper hi tenen, els mitjans de comunicació?

El pròxim 25 de maig a les 11:00h tindrà lloc en el marc de la Fira Literal de Barcelona el debat “Palestina, Ucraïna i la militarització d’Europa” que comptarà amb la participació de Tica Font, investigadora i presidenta del Centre Delàs d’Estudis per la Pau; Olga Rodríguez, periodista d’internacional especialitzada en l’Orient Mitjà; Joan Roura, periodista d’internacional de TV3; Arantxa Tirado, autora d’‘El lawfare. Golpes de Estado en nombre de la ley’ (Akal). Moderarà el debat la periodista Meritxell Verdaguer. L’acte serà en l’espai Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats (C/ de Sant Adrià, 20, Sant Andreu, Barcelona).

Més informació aquí.