“Desarmar i educar per reconstruir la pau” acte amb motiu del primer aniversari de la mort de l’Arcadi Oliveres, amb Pere Ortega i Mon Marquès

  6 abril, 2022
 Lloc: Casa de Cultura de Girona
 Organitza: Justícia i Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El dimecres 6 d’abril se celebra l’acte “Desarmar i educar per reconstruir la pau” en el marc del cicle “Les causes de l’Arcadi Oliveres”, on hi participaran Pere Ortega, investigador i president honorífic del Centre Delàs; i Mon Marquès, membre de Justícia i Pau.

El cicle incidirà en quatre de les causes que més va difondre Oliveres: l’economia social i les alternatives al capitalisme, la cultura de pau com a única garantia per  a la convivència i la superació dels conflictes, l’ecologia i el decreixement com a proposta per salvar el planeta, i l’esperança com a palanca pel canvi i motor de la transformació social, que ha d’acompanyar tot l’activisme.

El cicle “Les causes de l’Arcadi Oliveres” està impulsat per Justícia i Pau Girona, Comissió de l’Agenda Llatinoamericana, Núria Social, Resilience Earth, Economia del Bé Comú Girona, Càritas Diocesana de Girona, la plataforma Girona pel Clima i la Coordinadora d’ONG Solidàries, a més de diverses entitats solidàries, socials i ecologistes, que participen en algunes de les activitats com a col·laboradores. “Ens sentim compromeses amb l’immens llegat de l’Arcadi Oliveres i volíem impulsar un cicle per donar veu a les seves lluites i aquest altre món possible, que defensava l’Arcadi”, diu Albert Quintana, des de Justícia i Pau.

Tota la informació del cicle aquí: https://www.solidaries.org/actualitat/noticies/comenca-el-cicle-les-causes-de-l-arcadi-oliveres-3429/