“Desmuntar el patriarcat. L’economia feminista com a alternativa al capitalisme” – Yayo Herrero – Benicàssim

  14 gener, 2018
 Lloc: Alberg "Argentina" de Benicàssim, Castelló
 Organitza: Centre Delàs d'Estuids per la Pau i SETEM País Valencià
 Tipus d'esdeveniment: ,

En el marc del Curs “Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18”, organitzat pel Centre Delàs d’Estuids per la Pau i SETEM País Valencià, el dissabte 13 de gener a les 16:00 hores tindrà lloc la conferència “Desmuntar el patriarcat. L’economia feminista com a alternativa al capitalisme”, a càrrec de Yayo Herrero. 

La ponència de la mà de Yayo Herrero, llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Enginyera Tècnica Agrícola, Diplomada en Educació social i DEA en Ciències de l’Educació, professora de la Universitat Nacional d’Educació a Distància i directora general de la FUHEM amb una llarga trajectòria d’activisme en l’àmbit ecologista i ecofeminista; s’emmarca dins el Bloc II del curs d’enguany que porta com a títol “Alternatives econòmiques ètiques, feministes i solidàries a la globalització neoliberal capitalista i patriarcal”. Arcadi Oliveres i Audrey Esnault, completaran el bloc temàtic amb la conferència “És el capitalisme l’únic sistema possible? Per on cal començar a canviar-ho? Quin alternatives hi ha?” i “El sistema financer internacional, irresponsabilitat social, inversions en armes. L’alternativa de la banca ètica a la banca armada” que tindran lloc el dissabte 13 de gener.

Dia i hora: Diumenge 14 de gener de 2018 a les 11:00 hores

Lloc: Alberg “Argentina” de Benicàssim, Castelló

Més informació: https://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia

Sobre el curs:

Els mesos de desembre, gener i febrer, el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i SETEM País Valencià organitzem de nou el Curs d’Activisme per a la Transformació Social.

Enguany constarà de tres blocs temàtics repartits en tres caps de setmana: el primer bloc constarà d’una introducció al voluntariat, activisme i la cooperació al desenvolupament, des d’un punt de vista coherent i crític; el segon bloc​,​ d’una presentació d’alternatives ètiques, feministes i solidàries al neoliberalisme, i ​en ​l’últim bloc aprendrem dels moviments socials que han canviat el món, amb el seu exemple de lluites pacifistes i no-violentes.

​​El preu per a participar els tres caps de setmana ​és de 90€, amb opció de preu reduït per a estudiants, aturats i jubilats, a 70€.

Cal formalitzar la inscripció enviant un mail a formacioncv@setem.org o en aquest formulari: https://goo.gl/forms/z9k2pTjVWsuxiyEf1

El curs compta amb el suport del Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l’Ajuntament de la Vall d’Uixò.


  Més informació aqui