Diàleg entre Carles Taibo i Arcadi Oliveres “Capitalisme, violència i poder. Com podem canviar el món?” – Torrent (València)

  27 octubre, 2017
 Lloc: Museu Comarcal Horta Sud Josep Ferrís March (c/Mare de Déu d'Olivar, 30. Torrent).
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM País València.
 Tipus d'esdeveniment:

El proper divendres 27 d’octubre tindrà lloc en el marc de la presentació del curs “Activisme i voluntariat per la transformació social 2017-18” un diàleg entre Carlos Taibo i Arcadi Oliveres. L’acte sota el títol “Capitalisme, violència i poder. Com podem canviar el món?” recollirà les reflexions i el debat entre dos referents dels moviments socials i obrirà i presenterà el curs organitzat per el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i SETEM País Valencià.

Ponents:

– Arcadi Oliveres. Professor Economia Aplicada en la UA, destacat activista per la pau i president de la Universitat Internacional de la Pau;

– Carlos Taibo. Escriptor i professor de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa central i oriental.

Dia i hora: divendres 27 d’octubre a les 18:00 hores.

Lloc: Museu Comarcal Horta Sud Josep Ferrís March (c/Mare de Déu d’Olivar, 30. Torrent).

Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau i SETEM País València.

Amb la col·laboració de: Museu Comarcal Horta Sud, Fundació Horta Sud, Noves Sendes i l’Ajuntament de la Vall d’Uixò

Més informació: https://www.centredelas.org/ca/activitats/cursos-i-seminaris/3405-dialeg-entre-carles-taibo-i-arcadi-oliveres-capitalisme-violencia-i-poder-com-podem-canviar-el-mon-torrent-valencia


  Més informació aqui