Diàleg amb Colin Archer, Secretari General del International Peace Bureau durant 26 anys, “Estats militaritzats. Actuem des de la #JustíciaGlobal”

  25 abril, 2017
 Lloc: Lafede.cat - Organitzacions per la Justícia Global, en la calle Tàpies 1-3, 08001 (Barcelona).
 Organitza: Lafede.cat i el International Peace Bureau (IPB)
 Tipus d'esdeveniment: ,


El proper dimarts 25 d’abril tindrà lloc a Barcelona en el marc de la campanya GDAMS, Dies Globals d’Acció sobre la Despesa Militar, un diàleg amb Colin Archer, Secretari General del International Peace Bureau durant 26 anys. Sota el nom “Estats militars. Actuem des de la #JustíciaGlobal”, l’acte comptarà amb les reflexions de Colin Archer sobre la despesa militar dels estats, la seva reducció i els objectius de desenvolupament que es podrien assolir redirigint aquesta despesa cap a altres àmbits. 

Aquest acte s’emmarca dins la campanya internacional GDAMS que s’està celebrant aquests dies (del 18 al 28 d’abril) i que engloba accions arreu del món per mobilitzar les institucions polítiques cap a la reducció de la despesa militar i la seva redirecció a àmbits de desenvolupament social. Els dies Globals d’Acció sobre la Despesa Militar són part de la Campanya Global sobre la Despesa Militar (GCOMS), campanya internacional impulsada pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

Dia i hora:

Dimarts 25 d’abril de 2017 a les 19:00 hores.

Lloc:

Lafede.cat – Organitzacions per la Justícia Global, al carrer Tàpies 1-3, 08001 (Barcelona).

Organitzen:

Lafede.cat i l’International Peace Bureau (IPB)

Sobre els GDAMS:

Entre el 18 i el 28 d’abril es celebren arreu del món accions per reclamar la reducció de la despesa militar en el marc dels GDAMS, els Dies Globals d’Acció sobre la Despesa Militar. El Centre Delàs està coordinant amb l’Internactional Peace Bureau (IPB), aquesta campanya internacional que engloba accions organitzades per l’IPB i els seus membres que promoguin un canvi en les polítiques i les pràctiques dels governs en relació a la despesa militar.

El Centre Delàs està co-organitzant amb altres entitats espanyoles en motiu de la campanya diverses activitats a diferents ciutats de l’Estat espanyol. Les accions que tindran lloc tant aquí com arreu es poden consultar a la pàgina web de la campanya www.demilitarize.org. A la pàgina podeu llegir i descarregar també la declaració de la campanya.

Amb el suport de: