“Espais i institucions”, primer bloc del 38è Curs d’Estiu de la Unipau “La privació de llibertat. Un instrument de poder”

  7 juliol, 2023
 Lloc: Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès
 Organitza: Universitat Internacional de la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

“La privació de llibertat és un dels instruments de poder més efectius que existeixen. Quan a un individu se’l priva de la seva llibertat, perd la capacitat de decidir i actuar lliurement, i es converteix en una peça controlada pel poder. El Curs d’Estiu d’enguany tractarà sobre com es construeix la privació de llibertat en diferents contextos i com aquesta s’utilitza com un instrument de poder”. La Universitat Internacional de la Pau organitza la 38a edició del Curs d’Estiu que cada any aborda una temàtica amb una mirada de cultura de pau.

Enguany, el Centre Delàs d’Estudis per la Pau torna a col·laborar en l’organització d’aquest curs que girarà al voltant de la privació de llibertat com a un instrument de poder i, del 6 al 12 de juliol, reunirà veus expertes i activistes al Claustre del Monestir de Sant Cugat per analitzar, qüestionar, aprendre i debatre sobre la temàtica.

El primer bloc del cicle se centrarà en la privació de llibertat com a instrument de poder en els “Espais i institucions” i oferirà ponències el divendres i dissabte 7 i 8 de juliol.

Podeu consultar tots els detalls, el programa complet i fer la vostra inscripció aquí.