“Espanya, Marroc, Sàhara Occidental i Algèria: l’equació impossible?”, xerrada a l’Ateneu Barcelonès amb Blanca Camps

  4 abril, 2022
 Lloc: Ateneu Barcelonès
 Organitza: Ateneu Barcelonès
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim 4 d’abril a les 18:30h de la tarda l’Ateneu Barcelonès organitza la taula rodona “Espanya, Marroc, Sàhara Occidental i Algèria: l’equació impossible?” on s’analitzarà els principals factors que incideixen tant en aquest canvi de rumb com en el conjunt de les relacions a quatre bandes: Algèria, Marroc, Espanya i Front Polisario. Durant la sessió es tractaran aspectes relatius a la política exterior espanyola, política energètica i relacions Algèria-Marroc-Front Polisario.

Hi intervindran: Eduard Soler, especialista en l’àrea mediterrània, CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs); Aurèlia Mañé, professora de política econòmica, Universitat de Barcelona, i Ali Lmrabet, periodista independent (Middle East Eye i Politics Today). Modera l’acte, Blanca Camps Febrer, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i professora de Relacions Internacionals (Blanquerna-URL).

L’acte és obert a tothom. Tota la informació a: https://www.ateneubcn.org/agenda/espanya-marroc-sahara-occidental-algeria