“Finançament de la militarització i la guerra de fronteres a la Mediterrània”, taula rodona amb motiu de la Setmana de l’Economia Social i Solidària, el Comerç Just i les Finances Ètiques a Sant Cugat del Vallès

  18 maig, 2023
 Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat (Carrer de Castellví, 8, 08173)
 Organitza: Campanya Banca Armada, Centre Delàs i Unipau
 Tipus d'esdeveniment:

Quin és el paper dels principals bancs en el procés de militarització i la guerra de fronteres? Quins bancs hi ha darrere de la producció d’armes i sistemes de militarització de fronteres? Quines alternatives existeixen a la Banca Armada?

En coneixerem les respostes el pròxim dijous 18 de maig, de la mà d’expertes i activistes en la taula rodona que coorganitzem juntament amb la campanya Banca Armada i la Universitat Internacional de la Pau, amb la col·laboració de Solidary Wheels i la XES Sant Cugat, i el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, dins el programa d’activitats organitzades al municipi amb motiu de la celebració Dia Mundial del Comerç Just, la Banca Ètica i l’Economia Social i Solidària.

Parlarem sobre el “Finançament de la militarització i la guerra de fronteres a la Mediterrània” amb:

  • Edu Aragón, investigador i membre del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, coautor de l’informe “Finançament de la militarització i la guerra de fronteres a la Mediterrània”.
  • Arés Perceval, membre de Solidary Wheels i directora de la Universitat Internacional de la Pau.
  • Narcís Sánchez, membre de la XES (Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya).

Les conclusions de l’últim informe publicat pel Centre Delàs amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, sota el mateix títol que la taula organitzada, que mostra com els bancs espanyols financen la guerra de fronteres a la Mediterrània, serviran de punt de partida pel debat.

L’acte és obert a tots els públics i tindrà lloc a les 18 hores de dijous 18 de maig a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès (carrer de Castellví, 8, 08173).

Podeu consultar totes les activitats impulsades per les entitats santcugatenques i l’Ajuntament en el marc de la Setmana de l’Economia Social i Solidària, el Comerç Just i les Finances Ètiques aquí.