Foro Territorios y Ciudades de Paz Ciudad de México

  26 octubre, 2021
 Lloc: Ciudad de México
 Organitza: Foro Mundial Territorios y Ciudades de Paz
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims 26, 27 i 28 d’octubre tindrà lloc a Ciudad de México el III Foro Mundial Territorios y Ciudades de Paz. Una vegada més, membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau expertes en seguretat local i construcció de pau a les ciutats, participaran en aquesta trobada internacional per treballar i debatre sobre l’abordatge de les violències urbanes.

La celebració de la tercera edició presencial del Foro Ciudades y Territorios de Paz estava prevista per als dies 5 a el 7 d’octubre de 2020. L’impacte de la COVID 19, va avocar les impulsores del Foro a repensar els formats i el pla d’acció, sense renunciar a la validesa del procés i la celebració de l’esdeveniment presencial en el 2021.

Aquesta serà la tercera edició d’una trobada mundial que es va iniciar a Madrid l’any 2017 amb la participació de prop de 10.000 persones (sumant les seves dues edicions anteriors), procedents de més de 100 països de tot el món i representant a institucions internacionals; governs nacionals, autonòmics i locals; entitats de la societat civil; activistes socials; universitats; empreses; i joves escolars.

Tot sobre el Foro aquí: https://www.ciudadesdepaz.com/