Homenatge a Arcadi Oliveres a Granada “Arcadi Oliveres: una vida dedicada al activismo para el desarme, la paz y la justicia”

  24 novembre, 2021
 Lloc: Salón de Actos “Francisco A. Muñoz”. Centro de Documentación Científica (Granada)
 Organitza: Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

La quarta sessió del curs 2021-22 de “Miradas al mundo” tindrà lloc el proper dimecres 24 de novembre a Granada amb un acte organitzat conjuntament per l’Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada y por el Centre Delàs d’Estudis per la Pau. L’acte serà un homenatge i un record a l’estimat Arcadi Oliveres amb la participació de companyes de lluita per la pau de l’Estat espanyol.

L’acte, sota el títol Homenaje a Arcadi Oliveres: una vida dedicada al activismo para el desarme, la paz y la justicia, serà presentat per José Ángel Ruíz Jiménez (Director de l’Instituto de la Paz y los Conflictos. Universidad de Granada) i moderat per Chloé Meulewaeter (Investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i doctoranda de la UGR). L’homenatge comptarà amb les ponències d’Incho Cordero (Soci de Fiare Banca Ètica) i Jordi Calvo Rufanges (Coordinador i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau).

El Saló d’Actes “Francisco A. Muñoz” al Centro de Documentación Científica serà el lloc que acollirà aquest homenatge que se celebrarà la tarda de dimecres 24 de novembre a les 18:30h.

Miradas al mundo, és un espai d’anàlisi, reflexió i debat sobre conflictes socials rellevants en el context de construcció de la pau, creat per l’Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada.

A la pàgina de l’IPAZ, a la secció dedicada a “Miradas al mundo” (http://ipaz.ugr.es/seminarios-miradas-al-mundo/) es publicarà informació més detallada i documentació sobre aquesta sessió.

Totes les sessions de “Miradas al mundo” són actes públics, oberts a qualsevol persona interessada.

Més informació sobre l’homenatge a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/610848066796847/?active_tab=about