Inauguració de l’exposició “Els Fils de la Por” en la Jornada “Ciutadania per la pau. Educació en i per al conflicte” a Picassent

  6 octubre, 2021
 Lloc: Casa de Cultura de Picassent (València)
 Organitza: Fons Valencià per la Solidaritat, Diputació de València i Ajuntament de Picassent
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dimecres 6 d’octubre s’inaugurarà a la Casa de Cultura de Picassent (València) l’exposició “Els Fils de la Por” que hem elaborat des del Centre Delàs d’Estudis per la Pau en el marc de la II Edició de València per la Pau, projecte impulsat pel Fons Valencià per la Solidaritat i la Diputació de València.

La Jornada “Ciutadania per la pau. Educació en i per al conflicte” que tindrà lloc a la mateixa Casa de Cultura de Picassent i que acollirà la inauguració de l’exposició, comptarà amb la participació de Federico Mayor Zaragoza (president de la Fundación Cultura de Paz i Ex Director General de la UNESCO) que oferirà la conferència Cultura de paz y no violencia: la voz de “nosotros, los pueblos”; y de Lola Bañ´ón (periodista, doctora, professora i defensora dels drets humans, especialitzada en polítiques d’igualtat de gènere i contra les desigualtats) que oferirà la conferència Escoltar les víctimes del conflicte: per una mirada no exclusiva de la cultura de pau. A més, la Jornada comptarà amb la participació d’Alvaro Escorihuela (president del Fons Valencià per la Solidaritat), Mentxu Balaguer (Diputada de Cooperació Internacional de la Diputació de València) i Conxa Garcia (Alcaldessa de Picassent), que presentaran la Jornada i el projecte. La cloenda de la Jornada anirà a càrrec de Carles Silla (regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Picassent) i de Verónica Ferri (Vicepresidenta del Fons Valencià per la Solidaritat).

Podeu fer la vostra inscripció a oficina@fonsvalencia.org o trucant al 96 227 24 60.

L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura de Picassent entre les 9:00 i les 13:30h.