Instal·lació “Murs” a Sant Cugat del Vallès el 12D amb motiu del Dia Internacional dels DDHH

  12 desembre, 2020
 Lloc: Plaça de la Vila de Sant Cugat del Vallès (08172)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i Agència Talaia
 Tipus d'esdeveniment:

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, el pròxim dissabte 12 de desembre el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i l’Agència Talaia organitzen a Sant Cugat del Vallès una acció de carrer que vol sensibilitzar sobre les conseqüències de la militarització de fronteres i la construcció de murs a les fronteres de tot el món i especialment a la construcció de l’Europa Fortalesa.

L’acte tindrà lloc a la Rambla del Celler a l’alçada de la Plaça de la Vila a Sant Cugat del Vallès i consisteix en una instal·lació de gran format. Des de les 12h del migdia i fins les 21h la instal·lació recordarà a les persones que es trobin que els impedeix el pas, com impacten les polítiques frontereres en els cossos i vides de les persones migrants i desplaçades per la força arreu.

L’acció s’emmarca també en la mobilització de la Plataforma 12D que fa una crida a sortir al carrer aquest pròxim 12 de desembre per dir prou murs, prou mort a les fronteres, prou mort al Mediterrani i denunciar el Pacte Europeu de Migracions i Asil.

L’activitat MURS compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i forma part del programa del Dia Internacional dels Drets Humans a Sant Cugat que un any més recull diferents activitats durant la setmana impulsades des de les entitats santcugatenques.