IV Foro Ciudades y Territorios de Paz Ciudad a Colòmbia

  28 juny, 2023
 Lloc: Bogotà
 Organitza: Foro Mundial Ciudades y Territorios de Paz
 Tipus d'esdeveniment:

Els pròxims 27 i 28 de juny tindrà lloc a Bogotá el IV Foro Mundial Ciudades y Territorios de Paz. Una vegada més, membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau expertes en seguretat local i construcció de pau a les ciutats, participaran en aquesta trobada internacional per treballar i debatre sobre l’abordatge de les violències urbanes.

El Fòrum Mundial de Ciutats i Territoris de Pau és un escenari de diàleg i treball col·laboratiu enfocat a construir solucions i eines institucionals i socials que contribueixin a construir una pau sostinguda a les ciutats, els territoris i les comunitats.

Aquest serà un espai per a la trobada de governs locals, organitzacions internacionals, societat civil, acadèmia i sector privat per avançar en una conversa sobre les condicions que cal donar per a una pau basada en la justícia social, en la justícia ambiental i en la seguretat humana.

Aquesta serà la quarta edició d’una trobada mundial que es va iniciar a Madrid l’any 2017 amb la participació de prop de 10.000 persones (Ciutat de Mèxic el 2021 i Madrid el 2018 i 2017), procedents de més de 100 països de tot el món i representant a institucions internacionals; governs nacionals, autonòmics i locals; entitats de la societat civil; activistes socials; universitats; empreses; i joves escolars.

Consulta tots els detalls i el programa complet del fòrum aquí: https://www.ciudadesdepaz.com/agenda/