Jordi Calvo participa en la taula rododa “La cara oculta de la globalización” en el marc de les jornades “En el foco. Mercados globales que matan” a Gasteiz

  26 octubre, 2021
 Lloc: Palacio de Congresos Europa (Vitoria-Gasteiz)
 Organitza: Servicio de Cooperación al Desarrollo del Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz
 Tipus d'esdeveniment:

Tot i que el mercat global sembla posar el món al nostre abast, hi ha tràfics legals i il·legals que repercuteixen en tot el planeta en forma de conflictes bèl·lics, violacions de drets humans, tràfic de persones i desigualtats de tota mena. Reflexionarem sobre la cara oculta de la globalització.

En el marc de les jornades «En el foco. Mercados globales que matan», el proper dimarts 26 d’octubre, Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, participarà a la taula rodona “La cara oculta de la globalización” al costat de les fotoperiodistes Anna Surynach i Judith Prat. La taula serà moderada per Pilar Ruiz de Larrea, editora dels programes Ràdio Vitòria Gaur Magazine i Aventurers, de Ràdio Vitòria.

Ponents:

  • Jordi Calvo, economista i investigador del Centre Delàs.
  • Judith Prat, fotoperiodista, llicenciada en Dret i especialista en drets humans.
  • Anna Surinyach, fotoperiodista especialitzada en migracions. Editora gráfica de la Revista 5W.

Les jornades «En el foco. Mercados globales que matan», que tindran lloc del 25 a el 28 d’octubre al Palacio de Congresos Europa de Gasteiz, estan organitzades pel Servei de Cooperació a al Desenvolupament de l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz i centrades aquest any en analitzar els conflictes internacionals actuals afectats pel comerç d’armes o l’explotació dels recursos naturals i els seus efectes en les persones més vulnerables.

L’accés a l’acte és lliure, fins a completar aforament, el 26/10/2021 de les 19:30 a les 21:30h (l’hora de finalització és aproximada).

Podeu consultar aquí el programa complet.

La taula es podrà seguir en directe també a través de Youtube: