Jornada: “Banca Armada i finances ètiques: la (des)inversió com a arma per una economia per la pau” amb Carlos Taibo i Jordi Calvo a València

  26 març, 2024
 Lloc: Museu Fundació Horta Sud | C/ de la Mare de Déu de l'Olivar, 30, 46900 Torrent, València
 Organitza: Centre Delàs i Campanya Banca Armada
 Tipus d'esdeveniment:

18:00h a 19:30h, Conferència | Decreixement per una economia no bel·licista.
Carlos Taibo, expert en relacions internacionals, decreixement i col·lapse.

19:30h a 20:30h, Taula Rodona |  Les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa en matèria d’armament de la banca espanyola.
Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs i autor de l’informe + representants d’entitats financeres

L’entrada és lliure i gratuïta, no cal inscripció prèvia però es recomana fer-la aquí: https://forms.gle/M6EowEtkj5xiCuxR7

El proper dimarts 26 de març per la tarda organitzem una Jornada sobre Banca Armada i finances ètiques a la seu de la Fundació Horta Sud a Torrent (València). En aquesta jornada comptarem amb Carlos Taibo (expert en relacions internacionals, decreixement i col·lapse), que realitzarà una ponència titulada ‘Decreixement per una economia no bel·licista’. Després tindrem una taula rodona liderada per Jordi Calvo (investigador del Centre Delàs i autor de l’informe sobre RSC) amb representants de diverses entitats financeres per debatre al voltant de ‘Les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa en matèria d’armament de la banca espanyola’.

La Jornada “Banca Armada i finances ètiques: la (des)inversió com a arma per una economia per la pau” l’organitzen el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud i la campanya Banca Armada, i amb el suport de la Generalitat valenciana.