Jornada “Testimonis del silenci. Ecos de Gaza” a València amb Alejandro Pozo

  29 novembre, 2023
 Lloc: Instituto Valenciano de Arte Moderno (IVAM) (C/Guillem de Castro, 118)
 Organitza: Doc Land Films i Signne Creative House
 Tipus d'esdeveniment:

El 29 de novembre Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, se celebra la jornada “Testimonis del silenci: ecos de Gaza”, a l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM). Es reuneixen veus expertes en la comunicació i en conflictes en una taula rodona on s’exposaran les perspectives sobre la crisi a Gaza. El propòsit d’aquesta trobada és conscienciar, sensibilitzar i denunciar la situació devastadora que la Franja de Gaza pateix des de fa 75 anys.

Entre els participants de la jornada hi ha Alejandro Pozo, professor sobre conflictes armats i investigador del Centre Delàs d´Estudis per la Pau, que denuncia l’actuació militar israelià “viola flagrantment el dret internacional, sense mesures polítiques o econòmiques per dificultar la impunitat dels actes”.

L’acte tindrà lloc al Instituto Valenciano de Arte Moderno (IVAM) (C/Guillem de Castro, 118) 18 hores i inclou la projecció del documental “Nacido en Gaza” (2014) de 19.30 a 20.45 hores.

La iniciativa duta a terme per Doc Land Films i Signne Creative House amb la col·laboració del Centre Delàs d’ Estudis per la Pau, UnMuteGaza i la Coordinadora Valenciana de ONGD.