Jornada “Ucraïna: conflicte regional o global?” a Torroella de Montgrí amb Tica Font

  21 maig, 2022
 Lloc: Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí
 Organitza: Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí
 Tipus d'esdeveniment:

El dissabte 21 de maig el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà una jornada per apropar-se al conflicte d’Ucraïna, les seves causes i els seus impactes, amb les veus de diverses expertes :

  • 10.15 h PRESENTACIÓ a càrrec de Jordi Colomí Massanas, alcalde de Torroella de Montgrí i de Gerard Cruset Galceran, director del Museu de la Mediterrània.
  • 10.30 h INTRODUCCIÓ a càrrec de Josep Martinoy Casademont, periodista. Segon tinent d’alcalde de Torroella de Montgrí.
  • 10.40 h CONFERÈNCIA El perquè de la guerra d’Ucraïna, a càrrec d’Abel Riu, politòleg especialitzat en l’espai post-soviètic. President del Catalonia Global Institute. Presenta i modera Xavier Ferrer, doctor per la UB, economista i politòleg.
  • 11.40h PAUSA
  • 12.10 h TAULA RODONA Els efectes econòmics, socials i polítics de la guerra, amb la participació de: Alfonso Gonzalez Bondia, professor de Dret de la URV. Joaquim Millán, director d’Eurolocal, consultor de temes europeus. Tica Font, fundadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Presenta i modera Lluis Falgàs, periodista de RTVE.
  • 14 h CLOENDA

Més informació a la web del Museu de la Mediterrània: https://www.museudelamediterrania.cat/ca/programacio/c/5465-ucraina-conflicte-regional-o-global.html