Jornades Anuals d’AIPAZ 2022 “25 años construyendo Cultura de Paz”

  10 novembre, 2022
 Lloc: Casa de la Mujer (Zaragoza)
 Organitza: AIPAZ
 Tipus d'esdeveniment:

AIPAZ organitza les seves Jornades anuals i ho fa al voltant del seu 25è aniversari. Les Jornades se celebraran els dies 10 i 11 de novembre a Saragossa i s’articulen en torn als avenços, retrocessos i reptes que la Cultura de pau ha viscut aquests darrers 25 anys.

L’Associació Espanyola de Recerca per a la Pau (AIPAZ) es va constituir el 1997 amb l’objectiu d’analitzar la pau i els conflictes des d’una perspectiva multidisciplinària que abasta l’eliminació de les diferents formes de violència, la promoció de la justícia, la defensa dels drets humans, el desenvolupament sostenible, la cooperació i la transformació pacífica dels conflictes.

Tica Font i Pere Ortega, investigadors del Centre Delàs, participaran en la trobada de tres jornades que reunirà un any més activistes i expertes de l’àmbit de pau de tot l’Estat espanyol. Tica Font, a més, participarà com a ponent en la taula “La urgència de la pau: recorreguts, reptes i claus per al context actual” que obrirà una ponència de la periodista i escriptora Olga Rodríguez.

El dissabte dia 12 les membres del Centre Delàs participaran en l’Assemblea anual d’AIPAZ.

Podeu consultar el programa complet de la trobada aquí.