“La Construcción de la Paz ante los desafíos de la Crisis Ecosocial” amb Pere Ortega en el cicle ‘Miradas al mundo’ a Granada

  3 abril, 2024
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: Instituto de la Paz y los Conflictos con la colaboración del Grupo Stand UGR (South Training Action Network of Decoloniality)
 Tipus d'esdeveniment:

La cinquena sessió del curs 2023-24 de ‘Miradas al mundo’, es dedicarà a “La Construcción de la Paz ante los desafíos de la Crisis Ecosocial” amb una taula rodona en què participarà Pere Ortega, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau. El cicle vol ser un espai d’anàlisi, reflexió i debat sobre conflictes socials rellevants en el context de construcció de la pau, creat per l’Institut de la Pau i els Conflictes de la Universitat de Granada.

Aquesta sessió inaugura un cicle anomenat “Construir la pau, avui: Respostes a la Crisi Ecosocial a Granada i la seva àrea metropolitana” que tindrà lloc del 3 d’abril al 9 de maig del 2024, i es dedicarà a explorar algunes respostes a la Crisi Ecosocial des del marc de la Construcció de la Pau, entesa aquesta en un sentit molt ampli.

  • Jesús Andrés Sánchez Cazorla. Coordinador de “Miradas al mundo”. Instituto de la Paz y los Conflictos: “La investigación para la paz ante la crisis ecosocial: Algunas consideraciones”.
  • Nuria del Viso Pabón. Área Ecosocial de FUHEM: “Conflictos socioecológicos y desplazamientos forzados”.
  • Pere Ortega Grasa. Presidente honorario del “Centro Delás de Estudios por la Paz”: “Nuevos enfoques ante la crisis ecosocial. Hacia una paz ambiental”.

Videoconferència a través de Meet de Google: enllaç a l’esdeveniment.