“La llibertat d’expressió i d’opinió. Ni absoluta ni castigada. Una perspectiva des del periodisme de conflictes”. Ponència Inaugural del Curs d’Estiu de la Unipau amb Xavier Giró

  6 juliol, 2023
 Lloc: Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès
 Organitza: Universitat Internacional de la Pau amb la col·laboració del Centre Delàs
 Tipus d'esdeveniment:

“La privació de llibertat és un dels instruments de poder més efectius que existeixen. Quan a un individu se’l priva de la seva llibertat, perd la capacitat de decidir i actuar lliurement, i es converteix en una peça controlada pel poder. El Curs d’Estiu d’enguany tractarà sobre com es construeix la privació de llibertat en diferents contextos i com aquesta s’utilitza com un instrument de poder”. La Universitat Internacional de la Pau organitza la 38a edició del Curs d’Estiu que cada any aborda una temàtica amb una mirada de cultura de pau.

Enguany, el Centre Delàs d’Estudis per la Pau torna a col·laborar en l’organització d’aquest curs que girarà al voltant de la privació de llibertat com a un instrument de poder i, del 6 al 12 de juliol, reunirà veus expertes i activistes al Claustre del Monestir de Sant Cugat per analitzar, qüestionar, aprendre i debatre sobre la temàtica.

El cicle arrencarà amb la ponència inaugural “La llibertat d’expressió i d’opinió. Ni absoluta ni castigada. Una perspectiva des del periodisme de conflictes“, de la mà de Xavier Giró, professor de periodisme de conflictes.

Podeu consultar tots els detalls, el programa complet i fer la vostra inscripció aquí.