“La Unió Europea i la seguretat internacional. Cap a la remilitarització d’Europa?” en el marc del Cilce ‘Europa en joc’ de l’Ateneu Barcelonès amb Tica Font

  28 maig, 2024
 Lloc: Sala Verdaguer, Ateneu Barcelonès
 Organitza: Ateneu Barcelonès
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dimarts 28 de maig a les 18:30 hores tindrà lloc el debat “La Unió Europea i la seguretat internacional: Cap a la remilitarització d’Europa?”, coorganitzat per la Junta de l’Ateneu Barcelonès i la secció d’Estudis polítics, jurídics i socials en el marc del cicle “Europa en joc”.

L’acte comptarà amb la presència de dos destacats/des investigadors/es i activistes en qüestions de defensa i seguretat: Tica Font, investigadora i presidenta del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, i Rafael Grasa, professor honorari de Relacions Internacionals de la UAB, i serà moderat per Laura Feliu.

En el debat s’analitzarà l’evolució de les polítiques de la UE i es plantejaran escenaris de futur on la ciutadania també té un paper fonamental a jugar. Serà una oportunitat única per aprofundir en un tema de vital importància per al futur d’Europa i el seu paper a l’escenari internacional.

Més informació aquí.