Taula rodona “Ucrania: ¿Qué está pasando? Miradas de construcción de paz” en el marc del cicle del IPAZ “Miradas al mundo”

  9 març, 2022
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: Instituto de la Paz y los Conflictos de la Universidad de Granada (IPAZ)
 Tipus d'esdeveniment:

Una nova sessió de “Miradas al mundo” tindrà lloc el proper dimecres 9 de març amb un acte organitzat per l’Institut de la Pau i els Conflictes de la Universitat de Granada, que abordarà la guerra a Ucraïna des de mirades de construcció de pau. La Taula rodona “Ucraïna: Què està passant? Mirades de construcció de pau” comptarà amb la participació de Pere Ortega (Centre Delàs d’Estudis per la Pau), Ana Villellas Ariño (Escola de Cultura de Pau) i Jesús A. Núñez Villaverde (IECAH). L’acte comptarà amb la introducció i la moderació de José Ángel Ruiz Jiménez (IPAZ) i es podrà seguir per videoconferència a partir de les 18:30h.

Introdueix i modera:

José Ángel Ruiz Jiménez. Dpto. Història Contemporània. Director de l’Institut de la Pau i els Conflictes. Universitat de Granada.

Ponents:

Pere Ortega Greix. President honorari del Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

Ana Villellas Ariño. Escola de Cultura de Pau. Universitat Autònoma de Barcelona.

Jesús A. Núñez Villaverde. Codirector de l’Instituto de Estudios sobre Conflictos y Acción Humanitaria (IECAH).

Enllaç a l’esdeveniment: https://meet.google.com/fho-wiwi-nbw

(Aquest enllaç admet un màxim de 250 assistents que podran intervenir per escrit, a través del xat, en el temps dedicat al debat. Caldrà tenir instal·lada prèviament l’aplicació. Es recomana entrar a través de l’enllaç durant els 20 minuts previs a l’inici del acte).

Informació sobre l’esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/684094945941002

Més informació a la web de l’IPAZ.