Plenària sobre “Migració i racisme” en el marc del Programa Rumbo al III Foro Mundial Ciudades y Territorios de Paz

  6 octubre, 2020
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: Foro Ciudades y Territorios de Paz
 Tipus d'esdeveniment:

Entre el 5 i el 7 d’octubre de 2020 se celebra una trobada virtual en el marc del Programa Rumbo al III Foro Mundial Ciudades y Territorios de Paz, en el qual hi participaran membres del Centre Delàs, com a expertes sobre l’abordatge de les violències urbanes i la construcció de pau a les ciutats.

Tica Font, investigadora del Centre Delàs participarà com a ponent en la Plenària 3 sobre “Migració i racisme” que tindrà lloc el segon dia de la trobada virtual mundial entre les 9:30 i les 11:00 hores CTD (de 16:30 a 18:00 hores CEST).

Pots consultar el programa complet de l’encontre i formalitzar la teva inscripció aquí.

La celebració de la tercera edició presencial del Foro Ciudades y Territorios de Paz estava prevista per als dies 5 a el 7 d’octubre de 2020. L’impacte de la COVID 19, avoca les impulsores del Foro a repensar els formats i el pla d’acció, sense renunciar a la validesa del procés i de la possible celebració de l’esdeveniment presencial en el primer semestre del 2021.

Aquesta serà la tercera edició d’una trobada mundial que es va iniciar a Madrid l’any 2017 amb la participació de prop de 10.000 persones (sumant les seves dues edicions anteriors), procedents de més de 100 països de totes les latituds del món i representant a institucions internacionals; governs nacionals, autonòmics i locals; entitats de la societat civil; activistes socials; universitats; empreses; i joves escolars.


  Més informació i inscripcions aquí