Preestrena oficial amb els mecenes del Documental “Colis Suspect” – Barcelona

  27 novembre, 2017
 Lloc:  Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí, 1-9, 08001 Barcelona)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El dilluns 27 de novembre tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya la preestrena oficial amb els mecenes i col·laboradors del projecte documental “Colis Suspect”. El llargmetratge documental es pregunta a través de les entrevistes amb experts de diferents àmbits, què hi ha al darerra de l’Europa Fortalesa, la militarització de les fronteres i les polítiques d’immigració i seguretat. Jordi Calvo, investigador i coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, ha participat en aquest projecte documenal explicant de quina manera la indústria armamentista es beneficien per partida doble de l’èxode massiu de persones refugiades.

Dia i hora: dilluns 27 de novembre de 2017 a les 19:00 hores.

Lloc: Filmoteca de Catalunya(Plaça de Salvador Seguí, 1-9, 08001 Barcelona)

Més informació: http://colissuspect.com/

Sinopsi:

Colis suspect (paquet sospitós) vol respondre a la pregunta ‘Què hi ha darrere de l’Europa Fortalesa?’ El plantejament posa el focus en les fronteres de la Unió Europea, on convergeixen les polítiques d’immigració i seguretat.
El documental compta amb deu entrevistes a experts en dret, migracions, seguretat, indústria armamentística i relacions internacionals. Les seves anàlisis s’articulen amb la història del Mohammed, poeta i activista pels drets de les persones sense papers.
Les diferents fonts exploren com es redefineix la idea de seguretat en l’actual context de crisi econòmica i alerta terrorista. Per què es fortifica Europa? A qui beneficia i a qui perjudica?


  Més informació aqui