Presentació del llibre de Luis Gonzalo Segura “En la guarida de la bestia”

  6 juny, 2019
 Lloc: Espai Contrabando carrer de la Junt de Comerç, 20, 08001 Barcelona

 Tipus d'esdeveniment:

El dijous 6 de juny a l’Espai Contrabandos es presenta a Barcelona el llibre En la guarida de la bestia, a càrrec del seu autor, Luis Gonzalo Segura, al costat de Carlos Enrique Bayo, Pere Ortega, María Freixanet i Xavi Castellana. L’acte serà a les 19.00 hores al carrer de la Junt de Comerç, 20.

Luis Gonzalo Segura, l’autor d’El llibre negre de l’Exèrcit Espanyol (2017), així com de les novel·les Un pas endavant (2014) i Codi vermell (2015), presenta el pròxim dijous la seva darrera publicació. Extinent de les Forces Armades espanyoles, va ser expulsat al juny de 2015 per denunciar públicament corrupció, abusos, assetjaments i privilegis anacrònics i col·labora de forma habitual amb el diari digital Públic, Russia Today i la revista El Jueves, mitjans en què compta amb secció pròpia.

L’objectiu d’aquest llibre és clar: que quan esdevingui un delicte d’aquesta naturalesa, les víctimes trobin un suport institucional que les protegeixi i una estructura legal que els ofereixi totes les garanties d’independència i imparcialitat exigibles. El que es resumeix en una premissa que convindria que el lector recordés cada vegada que visualitzi un abús, una persecució o una agressió, i li sembli incomprensible la resolució que es dóna al mateix: desaparició o restricció de la Justícia militar a temps de guerra, conflictes militars i delictes de naturalesa exclusivament militar.