“Qui defensa la pau?”, debat al Foro Social del Festival Rototom Sunsplash amb Tica Font, Teresa Aranguren, Inna Afinogenova i Francesco Vignarca

  18 agost, 2023
 Lloc: Foro Social del Festival Rototom Sunsplah (Benicassim)
 Organitza: Festival Rototom Sunsplah
 Tipus d'esdeveniment:

Hi ha una resposta ciutadana a la visió hegemònica de la guerra d’Ucraïna? Quines són les vostres propostes per solucionar el conflicte? Es pot apostar encara per una cultura de pau quan el pacifisme és titllat d’ingenuïtat? Una mirada crítica però propositiva sobre un dels reptes més urgents dels nostres temps, per fugir de simplificacions i cercar alternatives contundents a través de l’experiència internacional de defensors del diàleg, la convivència, la solidaritat i el respecte.

El pròxim divendres 18 d’agost tindrà lloc al Fòrum Social del Festival Rototom Sunsplash el debat “Qui defensa la pau?”. La segona sessió del Fòrum Social aprofundirà en la temàtica d’aquesta edició amb l’objectiu de buscar col·lectivament una resposta a les preguntes que sorgeixen al voltant de la guerra d’Ucraïna. Un debat a quatre que comptarà amb la investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Tica Font; la periodista especialitzada en zones de conflicte i escriptora, Teresa Aranguren; la periodista Inna Afinogenova; i, per videoconferència, Francesco Vignarca, coordinador de la Xarxa Italiana de Desarme.