“Reflexions sobre la Pau i la Guerra” xerrada de Pere Ortega a Barcelona en suport de la #VagaDeFamPerPalestina

  6 febrer, 2024
 Lloc: Migra Studium (c/ Palau, 3 Barcelona, 08002)
 Organitza: Vaga de Fam per la Pau a Palestina
 Tipus d'esdeveniment:

El món viu una greu crisi geopolítica i ecosocial (belicista i ecosistèmica); el pensament i l’acció per la Pau continuen sent l’esperança de transformació.

El pròxim dimarts 6 de febrer a les 19:30h, serem a l’espai Migra Studium de Barcelona (c/ Palau, 3 Barcelona, 08002), on les tres activistes per la pau, Gabriela Serra, Martí Olivella i Llum Mascaray, estan en vaga de fam per contribuir a un immediat posicionament del Govern Espanyol que, com a mínim: posi fi al comerç d’armes amb Israel i doni suport a la denúncia de Sud-àfrica contra Israel per genocidi a Gaza davant la Cort Internacional de Justícia de l’ONU.

Pere Ortega, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, oferirà la xerrada “Reflexions sobre la Pau i la Guerra”, en el marc de la programació d’activitats que estan aquests dies donant suport a les vaguistes i a les seves peticions.

Trobareu tota la informació sobre la #VagaDeFamPerPalestina i sobre la programació d’activitats en la web https://vagadefamperpalestina.cat/.

També podeu seguir-ho a través del Canal de Telegram: https://t.me/vagadefamperpalestina