“Respostes i estratègies des de la societat civil”, Alejandro Pozo a les Jornades “Crisis de seguretat global: dimensions, impactes i propostes d’acció” de l’IDHC

  8 novembre, 2022
 Lloc: Online
 Organitza: Institut de Drets Humans de Catalunya
 Tipus d'esdeveniment:

Durant el novembre, l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitza les Jornades “Crisis de seguretat global: dimensions, impactes i propostes d’acció”, amb l’Escola de Cultura de Pau i els reporters Patricia Simón i Ricardo Garcia Vilanova. Unes jornades per abordar la crisi de seguretat global, escapant d’explicacions simplistes i reduccionistes, i centrant-se en les propostes que per a fer-li front s’estan duent a terme des de la societat civil.

Les jornades comptaran amb la participació de diferents persones expertes nacionals i internacionals i seràn en un format interactiu que inclou vídeo lliçons, webinars i materials complementaris.

El 8 de novembre, l’investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Alejandro Pozo, participarà juntament amb Jesús Núñez i Lourdes Benavides, en la sessió que abordarà les “Respostes i estratègies des de la societat civil“, que es podrà seguir en directe de 18h a 19:30h.

Tota la informació i inscripcions a la web de l’IDHC: https://www.idhc.org/ca/formacio/jornades-crisis-de-seguretat-global-dimensions-impactes-i-propostes-d-accio.php