Roda de premsa “La societat civil urgeix el Govern espanyol a participar en la Trobada d’Estats Parts del TPAN com a país observador”

  16 juny, 2022
 Lloc: Col·legi de periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal)
 Organitza: La Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN) i Fundipau
 Tipus d'esdeveniment:

Del 21 al 23 de juny té lloc la Primera Trobada d’Estats Parts del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears i des de la societat civil de Catalunya i l’Estat reclamem al Govern espanyol que hi participi com a país observador, com faran Alemanya, Noruega, Suècia i Suïssa, entre d’altres.

El dijous 16 de juny, tindrà lloc una roda de premsa organitzada per Fundipau i la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN), amb la participació de personalitats, col·lectius i organitzacions, per exposar aquesta demanada, en la qual hi participarà el Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb la intervenció de la investigadora i experta en armament nuclear, Teresa de Fortuny.

Hi participaran:

  • Laura Alonso, presidenta WILPF-España y Campaña 10 razones (online);
  • Miquel Carrillo, membre de la JD La Coordinadora de ONG para el Desarrollo;
  • Teresa de Fortuny, membre del Centre Delàs;
  • Luca Gervasoni, president de Lafede.cat;
  • Francesc Simó, president de Greenpeace España;
  • Carme Suñé, presidenta de FundiPau.

I la intervenció de Beatrice Fihn, directora de la Campanya Internacional per a l’Abolició de les Armes Nuclears (ICAN). Presentarà i moderarà l’acte Jordi Armadans, director de FundiPau.