“Securitització i i drets, la por a la migració. L’estratègia de Seguretat Europea i el retrocés sobre alguns drets” en les Jornades Democràcia i Drets – Tica Font – Barcelona

  27 octubre, 2018
 Lloc:  Espai 30 Ateneu Sagrerenc (Darrere la Nau Ivanow) Passatge Bofarull, 11 Barcelona 08027
 Organitza:  l'Associació Observadores/es per la Democràcia (ODEM)
 Tipus d'esdeveniment:

El dissabte 27 d’octubre tindrà lloc, en el marc de les Jornades Democràcia i Drets Fonamentals organitzades per l’Associació Observadores/es per la Democràcia (ODEM) que es celebraran a la ciutat de Barcelona els dissabtes 20 i 27 d’octubre, la xerrada “Securitització i i drets, la por a la migració. L’estratègia de Seguretat Europea i el retrocés sobre alguns drets” a càrrec de la investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau que participarà en la Taula Rodona “Reflexions sobre la migració” juntament amb Jezabel Goudinoff, coordinadora de l’Audiència del TTP sobre migració a Barcelona.

Les Jornades són el primer d’una sèrie de seminaris oberts al públic que organitzen enguany per reflexionar sobre els reptes que afrontem com a societat pel que fa als nostres drets democràtics.

En les jornades Democràcia i Drets, experts aprofundiran sobre els drets fonamentals i les seves garanties. En concret, els drets a la llibertat d’expressió, informació, manifestació i protesta. 

Dia i hora: dissabte 27 d’octubre de 2018 a les 12:30 hores

Lloc: Espai 30 Ateneu Sagrerenc (Darrere la Nau Ivanow) Passatge Bofarull, 11 Barcelona 08027

Més informació: http://www.observadorsperlademocracia.cat/  


  Més informació aqui