Seminari internacional: El negoci de la guerra i les respostes del moviment de la pau.

  23 gener, 2012
 Lloc: Barcelona
 Organitza: el Centre Delàs de Justícia i Pau, la Fundació per la Pau, la Internacional de Resistents a la Guerra i la Xarxa Europea Contra el Comerç d'Armes (ENAAT)
 Tipus d'esdeveniment:

Seminari internacional: El negoci de la guerra i les respostes del moviment de la pau.

El 29, 30 setembre, 1 i 2 d’octubre de 2011, el Centre Delàs de Justícia i Pau, la Fundació per la Pau, la Internacional de Resistents a la Guerra i la Xarxa Europea Contra el Comerç d’Armes (ENAAT) van organitzar el seminari “El negoci de la guerra i les respostes del moviment de la pau” que va reunir activistes de grups de vint països a Barcelona, representant un espectre divers del moviment contra el negoci de la guerra, en el marc de la XX Trobada de Barcelona: Desmuntant el negoci de la guerra. El seminari analitzà les diferents tendències en el negoci de la guerra i el seu impacte en les comunitats locals. S’utilitzaren eines participatives sobre com desenvolupar campanyes estratègiques exitoses a les nostres accions contra els especuladors de la guerra i com enfortir els nexes entre els nostres grups. Veure programa.

El Centre Delàs de Justícia i Pau valora molt positivament aquesta iniciativa i treballarà per donar continuïtat a la feina d’internacionalització de les seves campanyes i recerques i a la difusió conjunta amb la resta d’entitats de pau i desarmament que es van trobar durant aquests dies a Barcelona. Al web de l’IRG podeu llegir un resum del seminari o veure les fotos.