Seminari ‘Israel com a paradigma d’Estat emmurallat al món’

  7 juliol, 2021
 Lloc: a La Vaqueria (C/Carme 95, baixos 2a)
 Organitza:  Servei Civil de Catalunya, SUDS i Centre Delàs, amb la col·laboració de la Coalició Prou Complicitat amb Israel.
 Tipus d'esdeveniment:

El dimecres 7 de juliol torna el cicle de seminaris ‘Solidaritat amb Palestina: Formació, Estratègia i Acció’, aquest cop en format presencial. Després de les dues sessions realitzades el juny del 2020 sobre ‘l’Estat d’Israel i la militarització de la vida’ i el març del 2021 ‘Repensant l’empoderament des dels feminismes situats a Palestina’, el SCIC celebra un tercer seminari: Israel com a paradigma d’Estat emmurallat al món. 

La sessió constarà de dues parts: una primera part formativa que anirà a càrrec d’Ainhoa Ruiz Benedicto, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i experta en militarització de fronteres, i una segona part en que les membres de la Coalició Prou Complicitat amb Israel i activistes afins al moviment de solidaritat per Palestina debatran possibles estratègies per fer-hi front.

Tal com apunta Ainhoa Ruiz Benedicto, durant la sessió “coneixerem quin és el paper de aquesta construcció de murs al món, i especialment a Israel, posant en context com els murs esdevenen eines de violència i com s’han convertit en un símbol de repressió des del apartheid sudafricà. Aprofundirem en els diferents murs que ha construit Israel, per conèixer els objectius d’aquestes construccions i les seves conseqüències”. De manera que, explica l’Ainhoa, “podem teixir aliances sobre la necessitat de confrontar el apartheid israelí i l’Apartheid Global al seu conjunt a tot el món”.

Inscripcions a través d’aquest formulari


  Més informació aquí