Taller “Conflictos armados, paz y seguridad Mundial” a Pamplona en el marc del cicle formatiu “Rueda de Valores” de SETEM

  26 febrer, 2022
 Lloc: PLAZARA! Centro Comunitario SocioCultural (C. Mayor, 31, 31001 Pamplona)
 Organitza: SETEM
 Tipus d'esdeveniment:

En el marco del ciclo formativo «Rueda de Valores» organizado por SETEM, Jordi Calvo participará en la sesión del sábado 26 de febrero impartiendo el taller “Conflictos armados, paz y seguridad Mundial”. El acto tendrá lugar en el Centro Comunitario SocioCultural Plazara! (C. Mayor, 31, 31001 Pamplona) de 10 a 14h.

En el marc del cicle formatiu «Rueda de Valores» organitzat per SETEM, Jordi Calvo participarà a la sessió del dissabte 26 de febrer impartint el taller “Conflictes armats, pau i seguretat Mundial”. L’acte tindrà lloc al Centre Comunitari SocioCultural Plazara! (C. Major, 31, 31001 Pamplona) de 10 a 14h.

Rueda de Valores és la nova aposta formativa de SETEM. Una formació transformadora per prendre consciència de manera individual i col·lectiva dels valors i les capacitats que tenim i posar-los en pràctica per sumar-nos al canvi. La metodologia és pràctica i participativa i es combina diferents activitats com ara trobades obertes, tallers amb inscripció o curs amb matrícula.

Tota la informació i inscripcions a la web de SETEM.

Pots descarregar el programa complet aquí.