Taula rodona “Apartheid. Les pràctiques racistes d’Israel contra el poble palestí” amb Bruno Stagno i Ainhoa Ruiz en el marc de la Israeli Apartheid Week

  21 març, 2022
 Lloc: Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (carrer de Montalegre, 6, 4a planta, Barcelona)
 Organitza: Prou Complicitat amb Israel i Comunitat Palestina Catalunya
 Tipus d'esdeveniment:

L’any 2021 l’organització Human Rigths Watch alertava que les pràctiques de racisme institucional de l’estat d’Israel, constitueixen un crim d’apartheid. És per això que en el context de la Israeli Apartheid Week d’enguany, des de la Comunitat Palestina de Catalunya i la Coalició Prou Complicitats amb Israel, s’organitza la una taula rodona amb la participació de Bruno Strago membre de @humanrightswatch i a l’Ainhoa Ruiz Benedicto del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, per parlar de l’Apartheid i de la importància d’exigir mesures de Boicot, Desinversions i Sancions, tal com demana la societat civil palestina.

L’acte tindrà lloc el 21 de març a les 19:00 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (carrer de Montalegre, 6, 4a planta, Barcelona). Més informació aquí.