Taula rodona “El preu de la guerra: despeses militars globals i alternatives des de la resistència civil” en el marc del cicle ‘Miradas al mundo’ amb Quique Sánchez, Chloe Meulewaeter i Diego Checa

  9 maig, 2023
 Lloc: Online
 Organitza: IPAZ
 Tipus d'esdeveniment:

La vuitena sessió del curs 2022-23 de “Miradas al mundo”, organitzat per l’IPAZ, s’emmarca en el marc de la Campanya Global sobre Despeses Militars (GCOMS) i tindrà lloc dimarts 9 maig 2023, a les 18.30 h.

Per això comptarà amb:

  • Quique Sánchez Ochoa. Investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau: “Presentació de la Campanya Global sobre la Despesa Militar (GCOMS)”.
  • Chloé Meulewaeter. Investigadora del Centre Delàs d´Estudis per la Pau: “Últimes tendències de la despesa militar mundial. Vincles entre militarisme i crisi mediambiental”.
  • Diego Txeca Hidalgo. Dpto. Història Contemporània i Institut de la Pau i els Conflictes, Universitat de Granada: “Alternatives a la guerra des de la resistència civil noviolenta”.

Aquesta serà una sessió que es farà per videoconferència a través de l’aplicació Meet de Google. Tota la informació aquí: https://meet.google.com/xhk-yned-qhm

Per saber més sobre el cicle “Miradas al mundo”: http://ipaz.ugr.es/seminarios-miradas-al-mundo/