“Tecnologies, armes i conflicte”, xerrada de Pere Brunet en el marc de la formació online de Novact “Tecnologies: conflictes, fronteres i control social”

  20 març, 2023
 Lloc: Online
 Organitza: Novact i la FAS (Fundació Autònoma Solidària)
 Tipus d'esdeveniment:

Els propers 20, 22 i 27 de març, de 15.30h a 17h (CET), tindrà lloc la formació en línia “Tecnologies: conflictes, fronteres i control social” organitzada per Novact i la FAS (Fundació Autònoma Solidària).

Les sessions abordaran sobre com les tecnologies estan presents a la ruta migratòria d’una persona que es veu forçada a marxar del seu país, situat a la zona del Mashreq, fins que arriba a Catalunya, i comptaran amb especialistes de Statewatch, Oxford Internet Institute, porCausa, H3uristika, entre d’altres. Pere Brunet, investigador del Centre Delàs, participarà en la formació amb una sessió dedicada a reflexionar sobre els vincles entre “Tecnologies, armes i conflicte”, en el marc de la primera sessió el 20 de març dedicada a les “Tecnologies al país d’origen” que es podrà seguir entre les 15.30h i 17h.

Pots consultar tota la informació sobre la formació i fer la teva inscripció aquí: https://framaforms.org/inscripcio-tecnologies-conflictes-fronteres-i-control-social-inscripcion-tecnologias-conflicto