Tica Font a les VIII Jornadas Antimilitaristas y de Memória Histórica de Gernika Gogoratuz

  19 novembre, 2020
 Lloc: Videoconferencia
 Organitza: Gernika Gogoratuz, Ingeniería Sin Fronteras de Euskadi ISF-Euskadi, Gernikatik Mundura, Ideasur y Stop Killer Robots
 Tipus d'esdeveniment:

La VIII edició de les Jornadas Antimilitaristas y de Memória Histórica presentarà el tema Cap a la prohibició d’armes autònomes: ¿és possible un món sense guerres? amb la campanya “Stop Killer Robots” (Campanya de Prohibició de Robots Assassins) entre els participants. L’esdeveniment està organitzat per Gernika Gogoratuz, Ingeniería Sin Fronteras de Euskadi ISF-Euskadi, Gernikatik Mundura, Ideasur y Stop Killer Robots i tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre per via telemàtica.

Les dues jornades seran a través de la plataforma BBCollaborate de la UPV / EHU.

Aquest any, el programa comptarà amb Roser Martínez i Joaquín Rodríguez guardonats per la seva investigació, publicacions i contribució en general a la lluita per la prohibició de les armes autònomes letals (LAWS) i responsables a l’Estat espanyol de la campanya “Stop Killer Robots” .

A més, aquesta edició presentarà a Tica Font, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, experta en Economia de defensa, comerç d’armes, Presupostos de defensa i indústria militar.

El programa el completen, entre d’altres, Rodrigo Méndez, Diplomàtic de Colòmbia, Joseba Sanz de la plataforma La guerra comença aquí / Ongi Etorri Errefuxiatuak i Iban Zaldua, escriptor i autor del conte “Una visita al museo de Armería”.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades aquí i fer la vostra inscripció emplenant aquest formulario.

Més informació a la web de Gernika Gogoratuz.