Tica Font i Pere Ortega en el Curs-Taller “Violencias urbanas e inclusión social de jóvenes” de la Universidad Veracruzana i la Cátedra Mhatma Gandhi a Veracruz

  3 novembre, 2021
 Lloc: Aula de juicios orales Universidad de Veracruz, México
 Organitza: Universidad Veracruzana i la Cátedra Mhatma Gandhi
 Tipus d'esdeveniment:

La Càtedra “Mahatma Gandhi” de la Universitat Veracruzana (UV) durà a terme el proper 3 de novembre el curs-taller/conferències “Violencias urbanas e inclusión social de jóvenes”.

L’esdeveniment es retransmitirà a través de Facebook Live a CatedraMahatmaGandhi a partir de les 16:00 hores (9.00 hores zona horària a Veracruz) amb la benvinguda i inauguració a càrrec de Martín Aguilar Sánchez, rector de la UV; Marisol Luna Leal, Advocada General, i Lorena Hernández Sánchez, vocal de la Càtedra “Mahatma Gandhi”.

A les 9.30 hores tindrà lloc la conferència “Construir convivència i pau a les ciutats. Disminuir les violències”, a càrrec de Tica Font, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i membre d’AIPAZ.

Pere Ortega, també investigador del Centre Delàs i integrant d’AIPAZ, dissertarà sobre els “Desafiaments per a la pau”; immediatament després Alejandra Verónica Zúñiga Ortega, coordinadora interina de la càtedra, farà el tancament de les activitats.

Ernesto Treviño Ronzón, investigador adscrit a l’Institut d’Investigacions Historicosocials (IIH-S) de la UV, impartirà a les 11.30 hores la conferència “Polítiques i intervencions públiques per construir la pau i rearticular el sentit de comunitat des de les institucions educatives de Veracruz”.