“Ucraïna, guerra i crisi” amb Pere Ortega en les Jornades sobre la Pau i la Noviolència a Sant Feliu de Llobregat

  2 febrer, 2023
 Lloc: Ateneu Santfeliuenc (carrer Vidal i Ribas, 25, 08980 Sant Feliu de Llobregat)
 Organitza: Universitat Social Lliure Autogestionada de l’Ateneu i Centre Delàs d’Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

La Universitat Social Lliure Autogestionada de l’Ateneu ha programat en col·laboració amb el Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza aquesta setmana les Jornades sobre la Pau i la Noviolència, coincidint amb el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), que es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers per l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. L’USLA ha programat en col·laboració amb el Centre Delàs dues xerrades d’especialistes que ajudin a entendre els conflictes bèl·lics actuals.

El dimecres dia 1 de gener a les 19h, tindrà lloc la primera xerrada, sota el títol “Augmenta el bel·licisme, cap a una guerra freda?”, que anirà a càrrec de Tica Font, membre del Centre Delàs, experta en economia de defensa, comerç d’armes, pressupostos de defensa i indústria militar.

El dijous dia 2 a la mateixa hora, Pere Ortega ens parlarà sobre “Ucraïna, guerra i crisi”. Membre del Centre Delàs, és investigador i analista en temes de pau, no-violència, desarmament i conflictes.

Les Jornades se celebren a l’Ateneu Santfeliuenc (carrer Vidal i Ribas, 25, 08980) de Sant Feliu de Llobregat.