Videoconferència “Racismo, fronteras y militarismo” dentro del ciclo “Desconfinar nuestras mentes. Desaprender la guerra” amb Ainhoa Ruiz

  10 juny, 2020
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: Acción Directa No Violenta Canarias ADNV
 Tipus d'esdeveniment:

El proper dimecres 10 de juny se celebra una nova sessió del Cicle “Desconfinar nuestras mentes. Desaprender la guerra” que organitza Acción Directa No Violenta Canarias ADNV. L’acte reflexionarà sobre “Racisme, fronteres i militarisme” i per a això comptarà amb la investigadora del Centre Delàs, Ainhoa ​​Ruiz Benedicto, que debatrà junt a membres de la Caravana Obrint Fronteres, Dones de Negre, Assemblea Popular Migrant racialitzada de Tenerife i Acció Directa no Violenta Canàries ADNV.

Aquest cicle pretén oferir “un espai d’informació i reflexió per conèixer i aprofundir sobre lògiques i mecanismes de seguretat i control, en la recerca d’aprenentatges i alternatives per a la desobediència no violenta que ens impulsi a posar la vida al centre”.

Podeu fer la vostra inscripció en aquest formulari.

Les sessions es desenvoluparan a través de la plataforma zoom i el matí de cada sessió, les persones inscrites rebran un correu amb l’enllaç d’accés a la plataforma.


  Inscriu-te aquí per rebre l'enllaç de la sessió