Videofòrum “Els fils del tauler” en el marc de la Setmana de la Pau de La Vall d’Uixó amb motiu del DENIP 2022

  31 gener, 2022
 Lloc: Biblioteca Municipal de La Vall d'Uixó
 Organitza: Ajuntament de La Vall d'Uixó,
 Tipus d'esdeveniment:

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha programat 9 activitats en el marc de la Setmana de la Pau 2022, amb motiu de la commemoració del Dia escolar de la pau i la no violència, el DENIP. Des de les regidories d’Educació, Cultura, Serveis Socials i Joventut s’han impulsat diverses propostes que es desenvoluparan fins al 4 de febrer i que especialment estan dirigides als xiquets i joves de la ciutat.

El 31 de gener, sota el lema ‘La guerra no és un joc’ la plaça del Centre es convertirà en una sala d’exposicions a l’aire lliure i es podran veure els treballs que ha realitzat l’alumnat dels col·legis a través del conte ‘Tinc un tanc de joguina’, transformant joguets bèl·lics en objectes per a la pau.

El mateix dia, en secundària es treballarà el documental ‘Els fils del tauler’, de la mà del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, amb una proposta didàctica que investiga sobre la indústria armamentística, els refugiats i els pobles que lluiten per la pau. El passi del documental serà el 4 de febrer a les 18.00 hores a la Biblioteca Municipal.