Webinar de la campanya GCOMS: “Military Spending and Global (in)Security”

  3 desembre, 2020
 Lloc: Videoconferència
 Organitza: Campanya Global sobre la Despesa Militar (GCOMS) i Europe Asian People's Forum (AEPF)
 Tipus d'esdeveniment:

El 3 de desembre (14 hores CET) la Campanya Global sobre la Despesa Militar (GCOMS) juntament amb el Europe Asian People’s Forum (AEPF) organitzen un webinar sobre la despesa militar i la (in)seguretat global, per iniciar un debat sobre com condicionen els nostres nivells actuals de despesa militar respostes a les emergències globals del nostre temps. Entre els ponents hi trobem: Michael Klare, Tarja Cronberg, Walden Bello i Binalakshmi Nepram.

La conferència serà moderada pel coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i de la campanya global GCOMS, Jordi Calvo, i la representant de l’AEPF, Corazon Valdez Fabros.

L’acte també servirà de presentació del llibre editat per Jordi Calvo: “Gastos militares y seguridad global. Perspectivas humanitarias y ambientales”. El llibre serà publicat el 26 de novembre per Routledge i contextualitzarà el debat aportant una reflexió sobre per què les persones no estan ben servides pels estats nació quan aquests busquen contínuament superar-se els uns als altres en mida i en els poders destructius dels seus militars. De la mateixa manera, el webinar també tractarà l’abast de la despesa militar a tot el món, alhora que explicarà com el militarisme està relacionat amb les amenaces de conflicte i a la seguretat i com la despesa militar ens impedeix tractar adequadament problemes globals com el canvi climàtic o la pandèmia de la COVID-19.

Podeu trobar més informació sobre el llibre aquí.