Xerrada “De la Ciència a la Desobediència: El rol de les universitats i institucions científiques en aquesta crisi planetària” amb Pere Brunet en el marc del cicle #HablemosClaro de Rebel·lió Científica

  19 octubre, 2022
 Lloc: Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Barcelona
 Organitza: Rebel·lió Científica, UPC Solidària i Universitat Politècnica de Catalunya
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dimecres 19 d’octubre, tindrà lloc a Barcelona una nova xerrada del cicle #HablemosClaro que està organitzant Rebel·lió Científica per tot l’Estat espanyol aquesta tardor. El cicle és una invitació oberta a totes les persones interessades en una conversa clara sobre la crisi ecològica que estem vivint, de la mà de la comunitat científica i acadèmica que forma part d’aquest moviment social, “la comunitat científica rebel·lant-se davant la inacció política davant de la crisi climàtica i ecològica”.

“En l’actual context d’una guerra travessada per la crisi energètica, necessitem més que mai una cogovernança climàtica amb la ciència i la ciutadania al centre de l’acció de transformació profunda i sistèmica”, diu el col·lectiu. És per això que han pogramat per a aquesta tardor activitats de mobilització ciutadana per visibilitzar la crisi climàtica i el lligam entre els poders militars i fòssil, exigint accions ambicioses i urgents als governants, sobre la base de les recomanacions de la comunitat científica.

La xerrada se celebrarà a les 13 hores al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Barcelona i anirà a càrrec de Pere Brunet, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau especialista en els vincles entre militarisme i crisi climàtica, membre de Rebel·lió Científica.