XXIV Jornades de la Unió Europea “Els governs locals com actors de pau” organitzades per la Diputació de Barcelona

  10 maig, 2022
 Lloc: Sala Cotxeres. Palau Robert. Pg. de Gràcia, 107, 08008 Barcelona
 Organitza: Diputació de Barcelona
 Tipus d'esdeveniment:

 Aquestes jornades organitzades per la Diputació de Barcelona “volen ser una primera aproximació al posicionament dels governs locals europeus davant l’escalada de tensió a Europa i la crisi de persones refugiades generada per l’agressió militar a Ucraïna, posant en valor l’aposta dels governs locals a favor de la democràcia local i la diplomàcia de les ciutats, basada en els valors de la pau i solidaritat. En aquest sentit, les jornades també volen explorar com aquest conflicte està plantejant reptes a la capacitat i tipus de resposta del món local i destacar el significat i la rellevància de la cooperació internacional dels governs locals”.

Les jornades tindran lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona el matí del 10 de maig de les 9:30 a les 13 hores. Tica Font, investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau participarà en les Jornades com a moderadora de la taula “Els governs locals europeus davant de l’agressió militar a Ucraïna: més enllà de l’emergència humanitària”, on hi participaran Iryna Yarmolenko (regidora de l’Ajuntament de Bucha), Alba Barnusell (alcaldessa de Granollers i diputada delegada de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona), Joanna Midgley (regidora de la ciutat de Manchester) i Marc Aguilà (regidor de Planificació, Qualitat i Avaluació de Polítiques Públiques i Projectes Europeus, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat).

Consulta el programa complet a la web de la Diputació de Barcelona: https://www.diba.cat/en/web/ri/-/xxiv-jornades-de-la-uni%C3%B3-europea-els-governs-locals-com-actors-de-pau-