Webinar “Despilfarro armamentista en tiempos de crisis” i presentació de l’últim informe del Centre Delàs

El dimarts 16 de juny es va celebrar el Webinar “Despilfarro armamentista en tiempos de crisis” que va acollir la presentació de l’últim informe del Centre Delàs d’Estudis per la Pau que analitza els pressupostos de defensa espanyols dels anys 2019 i 2020.

El Webinar va comptar amb la participació del president del Centre Delàs, expert en despesa militar i autor de l’informe, Pere Ortega, que va presentar l’última publicació del Centre Delàs, “Crítica a la razón del gasto militar (años 2019-2020). Pese a la crisis del COVID-19, prosigue el desatino armamentista. La taula va comptar amb Sara del Río (Greenpeace España), Koldobi Velasco (Alternativa Antimilitarista i ADNV), Ana Barrero (AIPAZ), Andrés Amayuelas (Coordinadora de ONGD), Josemi Lorenzo (Desarma Madrid), Enrique Quintanilla (Ecologistas en Acción) i Jordi Calvo (GCOMS, International Peace Bureau i Centre Delàs).

En l’acte, realitzat per videoconferència, es va abordar l’anàlisi de la despesa militar espanyola posant l’accent en l’enorme cost d’oportunitat que suposa, i a la urgència de la seva reorientació a despesa sanitària i altres despeses per fer front a l’actual crisi causada per la Covid-19.Publicacions Relacionades
 16/06/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!