Presentació de l’informe “Negocis provats en combat” amb conferència del defensor de DDHH palestí Jamal Juma

  3 octubre, 2022
 Lloc: Seu de LaFede.cat, Espai Arcadi Oliveres - Casa de la Justícia Global (c/ de les Tàpies, 1-3 08001 Barcelona)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau, el Servei Civil Internacional (SCI) i Suds
 Tipus d'esdeveniment:

El dilluns 3 d’octubre als 19h tindrà lloc a la seu de LaFede.cat (Espai Arcadi Oliveres – Casa de la Justícia Global) la presentació del nou informe del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, “Negocis provats en combat. Exportar la marca Israel per a mantenir l’ocupació i normalitzar la injustícia”. L’acte comptarà amb la intervenció de Jamal Juma, un destacat defensor de drets humans palestí, coordinador de la Campanya Stop The Apartheid Wall des de 2002. L’acte serà moderat per la presidenta de la Comunitat Palestina a Catalunya, Natalia Abu-Sharar i comptarà amb la participació de les autores de l’informe, els investigadors del Centre Delàs, Alejandro Pozo Marín i Ainhoa Ruiz Benedicto, que presentaran les principals conclusions i reflexions de la publicació.

L’informe, que es farà públic el mateix dilluns, analitza les exportacions d’armes israelianes, així com el tipus d’armament més destacat i el seu paper en la construcció de murs i desplegament de tecnologies de control fronterer mundial.

L’acte “Negocis provats en combat” està organitzat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau, el Servei Civil Internacional (SCI) i Suds, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).